Deelname & kosten

Per studiegroep worden voorlopig maximaal 12 studenten toegelaten.

De prijs van de opleiding is vanaf 2014: €1250,- excl. 21% BTW per studieblok. De prijs is inclusief 5 verplichte oefendagen, per lesblok van 11 dagen. ( € 30,- excl. 21 % btw per oefendag )

De opleiding mag in drie deelbetalingen worden voldaan.

Er zijn in totaal 3 studieblokken van gemiddeld 11 lesdagen, plus de vooropleiding, bestaande uit 3 sessies van ± 2 uur. Inhoud van de sessies: heling van je eigen innerlijk kind, huis van gezondheid enz. Studenten in een bijstand situatie of uitkeringstraject, kunnen na overleg, in meerdere termijnen betalen. In sommige WW, WAO- of bijstandssituaties is het mogelijk om via deze instanties een tegemoetkoming of zelfs een volledige vergoeding van de opleidingskosten te verkrijgen b.v. in het kader van de re-integratie.

De opleiding is ontwikkeld door / en staat onder leiding van:
Trudi van der Heeden geboren 10-02-1956, o.a. afgestudeerd aan de Academie voor Polyenergetische en Psychotherapeutische therapie te Amersfoort. (www.nieuwetijdstherapie.com)

Ook wordt de opleiding  in de toekomst  uitgebreid met extra modules die het B certificaat gaan vormen. 
Deze modules zijn ook los te volgen als bijscholing, met bijbehorende deelcertificaten.
Binnen deze modules zal er ook een aanbod komen om te leren werken met  een 70 tal, speciaal  ontwikkelde informatie/hulpkaarten, die ter ondersteuning of bijscholing ingezet kunnen worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.