Info Nieuwe tijd

Pagina in aanbouw

De kinderen van deze tijd…

De kinderen van deze tijd zijn op de aarde gekomen om de mensheid bewust te maken van hun onnatuurlijke omgang met hun omgeving, met zichzelf en met alles wat hen omringt.

Ze hebben een sterke spirituele basis, d.w.z.: ze weten vaak heel goed wie ze zijn en waar ze willen zijn. Voor de mensen die daar zelf nog heel ver vandaan staan is dat best even wennen. Deze kinderen zijn dan ook niet voor niets een spiegel voor ons, ze laten ons dingen zien. 
Op de vraag wat wil je later worden kunnen ze gerust antwoorden; ” moet ik nog iets worden, ik ben toch al iemand” 

Steeds meer van deze kinderen kunnen communiceren via telepathie. Heel verwarrend vaak voor hen zelf en de directe omgeving. Ze weten vaak al wat je denkt voordat je het uitgesproken hebt en kunnen met je in discussie gaan omdat je het al gezegd zou hebben, terwijl jij zeker weet dat je er nog geen woord over gesproken hebt. 
Ze hebben dus ook feilloos door als je om de waarheid heen draait of het niet zo nauw neemt met de waarheid. Als je ergens met je naartoe gaan en je denkt, ik heb eigenlijk geen zin om hier te zijn, dan kunnen ze dat gerust benoemen in nabijheid van degene waar je dus ook eigenlijk niet wilde zijn of zelfs een hekel aan heb.

Je komt dan soms als ouders of verzorgers in vervelende situaties terecht komen. Discussies tussen ouder, verzorger, leerkracht en kind zijn dan dus ook niet van de lucht. Het is dan van groot belang dat zowel het kind als de ouder zich bewust worden van hetgeen er speelt, om vandaar uit elkaar met meer begrip te kunnen behandelen.
Ook hebben deze kinderen vaak een heel ander, eigen begrip van de tijd. Voor de meesten is alles er eigenlijk al.
Ze hebben de neiging ook hun eigen tijd aan te houden en zullen zeker ook hun eigen tempo aan willen houden. 

Ze leven zoals men binnen de NLP. zou zeggen; meer “through time” en hebben dus ook gigantisch veel moeite om zich aan een afgesproken tijd te houden. Ook dit gegeven levert natuurlijk de nodige misverstanden en confrontatie op. Veel van deze kinderen hebben vaak hun eigen ontwikkelingsproces, ontwikkelingsachterstand (volgens de meer reguliere principes) op een bepaald gebied maar op een ander gebied vaak een speciale gave die zij ook met anderen willen/komen delen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.